STEM Arbeidsliv

Personvern

Kort fortalt

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet, og ønsker derfor å informere om hvordan vi bruker persondata. Vår nettside benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke nettsiden, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Dette er standard teknologi, og vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. Brukere av siden kan også registrere seg som rollemodell. Da velger de selv hvilke opplysninger som skal være offentlig, og kan til enhver tid be om å bli slettet fra tjenesten, eller be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret.

Utdyping av våre retningslinjer

Hva er cookies?

For å kunne forbedre nettsiden og vite hvordan den brukes, hentes det inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Hensikten er at vi skal lære mer om måten du bruker innholdet vårt på, for på sikt å gi deg en bedre opplevelse når du besøker siden på nytt. Informasjonskapselen legges i din nettlesers internminne og samler loggfiler med opplysninger om for eksempel IP-adresser, nettlesere, operativsystemer og bruk/navigasjon. Informasjonen lagres på våre servere eller hos tredjepart. Nyere nettlesere som Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox og Safari aksepterer informasjonskapsler automatisk. Derfor må du aktivt velge å ikke akseptere informasjonskapser i innstillingene om du ikke ønsker dem. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Registrering som rollemodell

Brukere har mulighet til å registrere seg som rollemodell. Gjennom denne registreringen legger de igjen informasjon som vil vises offentlig; navn, bilde, arbeidstittel mm. Bildene vil vises på vår nettside, og rollemodellene kan bli brukt til digitale kommunikasjonskampanjer på Facebook og i nyhetsbrev, samt via andre digitale annonsekanaler. Nasjonalt senter for realfagsrekruttering har en kobling mellom denne siden og vår andre prosjektside, velgtriktig.no. Det gjør at navn, bilde og arbeidstittel fra stemarbeidsliv.no kan vises på velgtriktig.no med utdanningstesten og andre relevante innholdssider. Rollemodeller kan til enhver tid be om å slettes fra denne tjenesten, eller be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret i forbindelse med bestilling.

Kommentarer eller spørsmål?

Vi ønsker alltid å følge gjeldende regelverk for personvern. Om du har ytterligere spørsmål om hvilken informasjon som lagres, eller våre retningslinjer for personvern, ta kontakt:

Tlf: 452 41 834
kontakt@realfagsrekruttering.no

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering
Realfagbygget
NO-7491 Trondheim